How To Lose Money With Nedgravet Trampolin

Voksne ser stort set Mini trampolin indendørs-trampe som noget, som børnene bruger til at hoppe. Det fik mig til at tænke på, at jeg sandsynligvis kunne gøre et helt indlæg om, hvor mange forskellige måder børnene bruger dem til at skabe deres egne fysiske udfordringer. To og endda fire børn kan passe på mini-trampolinen på én gang. Her er to eksempler. Nogle gange er din krops kemikalier ubalanceret, og der er intet, du kan gøre ved, undtagen at få medicinsk hjælp. Jeg har svært ved den herregårde del af Wayne, jeg har siddet ved computeren, når den først er aktiveret i 10 minutter, er der stadig intet der foregår, ingen sidescroller, bare mig som Robin eller batman, der sidder der. Børn intuiterer også, at håndtaget også kan være nyttigt til at arbejde på balance, hvad enten det er på hovedet eller højre side opad. Til venstre er Stepping Stones og til højre er trampoliner. LiftedUp, hvor rigtigt har du om disse cirkelfyldninger! Faktisk er mange af de dispositioner, der informerer om spil på begge områder, de samme. March Madness vil aldrig være den samme, når du og dine venner og familie har haft muligheden for at gå en på én (eller to på to) mod hinanden.

Jeg skifter område hver anden uge, så børn arbejder med alle typer motor — og social — udvikling. Børnene ved, at nogle gange er to trampoliner bedre end en. Derudover ser voksne normalt disse små trampoliner som et stort muskelapparat, der skal bruges af et barn ad gangen. Alle former for træning øger den magre kropsmasse og insulinfølsomheden, men kun højintensiv og kombineret træning forbedrer aerob kapacitet og mitokondriefunktion i knoglemuskler. Ved at bruge deres krop og hoved sammen for at udforske rummet og materialerne skaber børnene en rigdom, som, hvis det bliver værdsat, er åbning for voksne for voksne. Det har titlen Undervisning med kroppen i tankerne. Men for børnene er det bare begyndelsen på, hvad der er muligt på trampolinerne. Temmelig højt. Stangen på trampolinen gør det muligt for barnet at hoppe, så hans fødder er højere end stangen. For dem er det en udfordring: Hvor højt kan jeg hoppe?

De er lavet til at hoppe på. Faktisk hopper børn på dem. I dette indlæg sagde jeg, at børnene havde afsat en plads til deres leg, som var uforudset og sandsynligvis uden for grænserne for de fleste voksne. Hvis dette stadig er lidt højere, end du har råd til, kan du tjekke eBay. Ikke kun kan de bruges til sjove og rekreative formål, men de kan også bruges til at komme i bedre form og sundhed. Trampoliner blev først designet af Larry Griswold og George Nissen i 1930’erne og forandrede verden, der er nu meget sjovere i haven. Og derefter tre sekunder efter det, kommer barnet i den gule skjorte tilbage til det sjove. Hvis du deltager i NAEYCs årlige konference og gerne vil deltage i en diskussion om behovet for at børn flytter for at lære i klasseværelset og udendørs, holder tre af mine kolleger og jeg en tre timers session onsdag formiddag på konferencen. Børn ved intuitivt, at et håndtag ikke kun er til at holde fast.